Üdvözlünk Magyarország egyik legtartalmasabb és legnaprakészebb Emma Roberts rajongói oldalán, az Emma Roberts Hungary-n! Az oldal a tehetséges amerikai színésznővel foglalkozik. Az oldal biztos infókat szolgáltat a gyönyörű színésznő munkásságáról és életéről. Mindent megtudhatsz elkészült és készülő filmjeiről, meg is tekintheted őket, valamint akár a velük kapcsolatos képanyagot is. Kellemes böngészést kíván az egész szerkesztőség!

 

Home

Vásárlás West Hollywoodban

2016.12.07. 15:36, Anne

Hétfőn kapták lencsevégre Emmát és párját Evant, amint a hollywoodi UPS -ben vásárolnak. A vásárlás előttről és utánról 24 kép készült összesen, amit a galériában tudtok megnézni.

   

Scream Queens: The Hand

2016.12.05. 16:54, Anne

Múlthéten került adásba a Scream Queens 2. évadának 7. epizódja, a The Hand. Természetesen nem sokkal a megjelenés után meg is jelent hozzá a magyar felirat is, amit alább nézhettek meg. Emellett elhoztam a rész egy still képét és a pillanatképeit is. Illetve a leírását is elolvashatjátok.

Annak érdekében hogy a kórház pozitivitását biztosítsa a sajtónál, Munsch Dékán Dr. Holtra bíz egy kockázatos műtétet, akinek a keze mostanában veszélyesebb mint eddig bármikor. Eközben Cassidynek meg kell oldania egy Chanel #3 által készített pszichológiai tesztet, hogy megtalálják problémájának gyökerét, Hoff nővér pedig elkezdi megvalósítani a tervét.

 SQs02e07_062.jpg SQs02e07_221.jpg SQs02e07_780.jpg

Scream Queens Forgatás, Pasadena - December 2.

2016.12.04. 12:39, Marcoca

Emmát December 2-án kapták lencsevégre a lesifotósok a Scream Queens forgatása után, Pasadenában. A galériában 33 darab képet találhattok!

   

Scream Queens 2x06 Magyar Felirattal

2016.11.28. 19:12, Marcoca

Sziasztok! A mai napon megjelent a magyar felirat a Scream Queens második évadának hatodik epizódjához, vagyis a Blood Drive-hoz, avagy a Véradás-hoz. Jó szórakozást!

Scream Queens 2x05 Magyar Felirattal

2016.11.23. 20:35, Marcoca

Elkészült a magyar felirat a Scream Queens 2. évadának 5. részének magyar felirata, én már megnéztem, szerintem nagyon jó lett, és annyit elárulok, hogy a következő részben egy gyilkos kilétére derül fény. Jó szórakozást! :)

 
Who is Emma?

Emma Roberts amerikai színésznő. Első komolyabb filmes szerepét 2001-ben a Betépve című filmben kapta, ahol Johnny Depp lányát alakította. 2004-ben saját sorozata lett Unfabulous címmel. Karrierje azóta egyre jobban ível felfelé. Többek közt szerepelt a Vadócka, Kutyaszálló, a Valentin nap és a Családi üzelmek című filmekben is. Jelenleg főszerepet játszik a Scream Queens-ben, aminek szeptemberben indult a második évada.

 
Projects
 
2017.
 
Four Seasons - Walter egy sikeres rádiós műsorvezető, aki egyre jobban kezd távolodni alkoholista feleségétől, de ugyanakkor a súlyos problémákkal küszködő lánya is problémát jelent neki. Walter fia, Stephen új életet próbál kezdeni Los Angeles-ben barátnőjével, Ashley-vel, de a család vissza-visszarántja őt a múltba.
 
2016.
 
Billionaire Boys Club - A gazdag srácok bandája Los Angeles -ben, még az 1980 -as évek előtt, hirtelen egy pénzes átverésbe keverednek, ami halálos fordulatot vesz.
 
2016.09.20.
 
Scream Queens 2. évad - Évekkel a Kappa ház gyilkos eseményei után, Munsch dékán egy elhagyott kórházat vásárol meg, mellyel állítólagos szándéka, hogy az amerikai egészségügyet rendbe hozza. A kórház titkai kezdenek a felszínre törni, egy új gyilkos tűnik fel a színen.
 
2017.
 
Spinning Man - Egy "boldog házasságban" élő professzor, akiről köztudott, hogy több diákjával is viszonyt folytat , válik egy fiatal lány meggyilkolásának fő gyanusítottjává.
 
Family

    

 
Elite Affiliates
 
Chatbox


 
Informations

Szerkesztők: Marcoca
Design: 4. verzió - Arwen
Téma: Emma Roberts
Nyitás: 2016. 02. 08.
Host: GPORTÁL, SOSUGARY
Email:

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!