Üdvözlünk Magyarország egyik legtartalmasabb és legnaprakészebb Emma Roberts rajongói oldalán, az Emma Roberts Hungary-n! Az oldal a tehetséges amerikai színésznővel foglalkozik. Az oldal biztos infókat szolgáltat a gyönyörű színésznő munkásságáról és életéről. Mindent megtudhatsz elkészült és készülő filmjeiről, meg is tekintheted őket, valamint akár a velük kapcsolatos képanyagot is. Kellemes böngészést kíván az egész szerkesztőség!

 

Mediacenter
Scream Queens
 
1x01 - Pilot : Munsch dékán elrendeli, hogy a Kappa háznak minden jelentkezőt el kell fogadnia, Chanel egy ördögi tervet eszel ki az újoncok elűzésére, ami szörnyen félresikerül. A Vörös Ördög megkezdi a vérengzést.
 
1x02 - Hellweek : Ahogy Chanel az újoncokat terrorizálja, a gyilkosságok folytatódnak, Gigi úgy dönt, hogy felbérel valakit a lányok védelmére, Grace pedig tudomást szerez a Kappa ház sötét múltjáról.
 
1x03 - Chainsaw : Chanel Hestert szemeli ki legújabb projektje tárgyává, Chanel #3 pedig megoszt egy titkot, és egy meglepő kapcsolat lát napvilágot két diák között.
 
1x04 - Haunted House : Ahogy a Halloween közeleg, Zayday egy meglepő bejelentést tesz, Chanel pedig egy ördögi tervet eszel ki. Pete és Grace egy titokzatos nőt látogatnak meg, a Kappa múltjával kapcsolatban, Munsch dékán pedig az egyetem nyitva tartásáért küzd.
 
1x05 - Pumkin Patch : Munsch dékán bejelentése nagy hatással van Chanel pumkin-patch bulijára, Pete és Grace egy barátjuk keresésére indulnak.
 
1x06 - Seven Minutes in Hell : Chanel hoz egy döntést saját védelme érdekében, amivel Zayday hatalmi pozícióba kerül. A lányok egy sokkoló dolgot tudnak meg egy pizsama parti alkalmával.
 
1x07 - Beware of Young Girls : Egy sokkoló esemény hatására Munsch dékánnak szembe kell nézni volt férje szeretőjével. A Kappa lányok egy Quija tábla segítségével próbálnak kapcsolatba lépni az elhunyt Chanel #2-val, hogy fényt derítsenek a gyilkos kilétére.
 
1x08 - Mommie Dearest : Grace egyre több mindent tud meg Chanel-ről, amint együtt kutatnak a Kappa múltjában, Munsch dékán célponttá válik, egy sokkoló alak pedig feltűnik a múltból.
 
1x09 - Ghost Stories : Denise egy félelmetes kísértet történetet mesél el, Hester megrázó bejelentése a szakadék szélére löki Chanelt, egy ismerős arc újra felbukkan, a Vörös Ördög pedig továbbra is áldozatait szedi.
 
1x10 - Thanksgiving : Chad hazaviszi Chanelt Hálaadás alkalmából, ahol találkozik a fiú szüleivel és testvéreivel, Brad-del és Thad-del. A Kappa házban a vacsora vádaskodásba torkollik, és egy újabb személy távozik az élők sorából.
 
1x11 - Black Friday : A Vörös Ördögnek eltökélt szándéka Chanel kedvenc ünnepét tönkretenni, Denise új munkát kap, Pete-t pedig egy ajánlattal keresi meg Chad. Valaki pedig tesz egy vallomást.
 
1x12 - Dorkus : Grace egy sokkoló dolgot tud meg Pete-től a megmaradt Vörös Ördöggel kapcsolatban. Chanel dühös emailje vírusként terjed, megpróbálja helyrehozni a dolgokat és bocsánatot kérni Melanie-tól.
 
1x13 - The Final Girl(s) : A végső elszámolás után még nem végzett a Vörös Ördög, tartogat valamit még a túlélők számára.

 
2x01 - Scream Again : A Kappa házban átélt borzalmak után Munsch dékán vásárol egy elhagyott kórházat, ahová felveszi orvosnak Brock Holtot és Cassidy Cascadet, orvostanhallgatónak pedig Zayday Williamst és a kegyvesztett Chaneleket. Hamarosan új gyilkos lép színre.
 
2x02 - Warts And All : Tyler, aki egy undorító betegségben szenved, meglátogatja a kórházat és szerelemre lel Chanel #5 személyében, akit a történtekért vádolnák. Chad visszatér, hogy újra elnyerje Chanelt és felfedezi Brock sötét titkát. A gyilkos felbukkanása után Cathy igénybe veszi Denise Hemphill segítségét.
 
2x03 - Handidates : Azzal a szándékkal, hogy fényt derítsenek a gyilkos kilétére, Munsch dékán, Denise és a Chanelek kikérdezik Hestert, és a halloweeni mészárlás egyetlen túlélőjét. Chad Brockot vádolja a gyilkossággal, ezután pedig egy sokkoló ajánlatot tesz Chanelnek. Mindeközben pedig egy új páciens szörnyű betegségének köszönhetően Chanel #3 és Cassidy is közelebb kerülnek egymáshoz, majd egy újabb áldozat miatt romba dől az ünneplés.
 
2x04 - Halloween Blues : A Green Meanie legutóbbi támadása mindenkit megrázott és elszomorított, így Munsch Dékán, Denise és Hester egy, a kórházban tartott Halloween partin akarják elkapni. Eközben Chanel egy másfajta Chanel-O-Ween-nel ünnepel és megkísérel egy síron túli kapcsolatteremtést a gyilkos legújabb áldozatával. Amikor a parti elkezdődik, egy kitörés lepi meg a kórházat, ezáltal Brock és Cassidy akcióba lép és egy újabb ember esik áldozatul.
 
2x05 - Chanel Pour Homme-incide : A Halloween-i események után Munsch Dékánt kényszerítik, hogy értesítse a hatóságot a C.U.R.E. Intézetben történt gyilkosságokról, ez pedig új páciensek megjelenését eredményezi. Chanelnek elege van a piszkos munkából, így kieszel egy tervet, hogy az új pácienseket toborozza és így csatlakozzanak a Chanelekhez. Eközben Zayday és Chanel #5 meglátogat valakit, aki kapcsolatban áll a kórház múltjával és egy új beteg betegsége a kórház dolgozóit nagyon dühössé teszi.
 
2x06 - Blood Drive : A betegek C.U.R.E. Intézetbe való beáramlása után Munsch Dékán és Chanel egy véradást szerveznek, hogy megoldják a kórház egyik hiányát. Eközben, Hoffel Nővér elindítja bosszúhadjáratát, Hester megtalálja a módot arra, hogy csatlakozzon a kórház személyzetéhez és egy megrázó felfedezés következik be a Green Meanie-ről.
 
2x07 - The Hand : Egy férfi Munsch Dékán múltjából bejelentkezik a C.U.R.E. Intézetbe, azzal a tervvel, hogy visszaszerzi a nőt, ez pedig Dr. Holtnál némi féltékenységgel jár, így megkérdőjelezi Chanellel való kapcsolatát. Eközben Zayday és Chamberlain egy tervet eszelnek ki, hogy felkutassák a Green Meanie származását, ez később sokkoló eredménnyel zárul.
 
2x08 - Rapunzel, Rapunzel : Egy férfi Munsch Dékán múltjából bejelentkezik a C.U.R.E. Intézetbe, azzal a tervvel, hogy visszaszerzi a nőt, ez pedig Dr. Holtnál némi féltékenységgel jár, így megkérdőjelezi Chanellel való kapcsolatát. Eközben Zayday és Chamberlain egy tervet eszelnek ki, hogy felkutassák a Green Meanie származását, ez később sokkoló eredménnyel zárul.
 
2x09 - Lovin the D : A Chanelek le vannak nyűgözve, amikor tévés bálványuk, Dr. Scarlett Lovin meglátogatja a C.U.R.E. Intézetet. Eközben Hester aktiválja a Green Meanie-t, hiszen a gyilkos(ok) elkezdik utolsó gyilkolási tervüket.
 
2x10 - Drain the Swamp : A Green Meanie utolsó leszámolását tervezi, Hester egy merész lépést tesz a jövője érdekében és Dr. Brock egy veszélyes műtétet hajt végre Munsch Dékánon, hogy megmenthesse az életét.
 

 

 
Who is Emma?

Emma Roberts amerikai színésznő. Első komolyabb filmes szerepét 2001-ben a Betépve című filmben kapta, ahol Johnny Depp lányát alakította. 2004-ben saját sorozata lett Unfabulous címmel. Karrierje azóta egyre jobban ível felfelé. Többek közt szerepelt a Vadócka, Kutyaszálló, a Valentin nap és a Családi üzelmek című filmekben is. Jelenleg főszerepet játszik a Scream Queens-ben, aminek szeptemberben indult a második évada.

 
Projects
 
2017.
 
Four Seasons - Walter egy sikeres rádiós műsorvezető, aki egyre jobban kezd távolodni alkoholista feleségétől, de ugyanakkor a súlyos problémákkal küszködő lánya is problémát jelent neki. Walter fia, Stephen új életet próbál kezdeni Los Angeles-ben barátnőjével, Ashley-vel, de a család vissza-visszarántja őt a múltba.
 
2016.
 
Billionaire Boys Club - A gazdag srácok bandája Los Angeles -ben, még az 1980 -as évek előtt, hirtelen egy pénzes átverésbe keverednek, ami halálos fordulatot vesz.
 
2016.09.20.
 
Scream Queens 2. évad - Évekkel a Kappa ház gyilkos eseményei után, Munsch dékán egy elhagyott kórházat vásárol meg, mellyel állítólagos szándéka, hogy az amerikai egészségügyet rendbe hozza. A kórház titkai kezdenek a felszínre törni, egy új gyilkos tűnik fel a színen.
 
2017.
 
Spinning Man - Egy "boldog házasságban" élő professzor, akiről köztudott, hogy több diákjával is viszonyt folytat , válik egy fiatal lány meggyilkolásának fő gyanusítottjává.
 
Family

    

 
Elite Affiliates
 
Chatbox


 
Informations

Szerkesztők: Marcoca
Design: 4. verzió - Arwen
Téma: Emma Roberts
Nyitás: 2016. 02. 08.
Host: GPORTÁL, SOSUGARY
Email:

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!